HAPPY VALENTINES


Ja men Glad Alla Hjärtans dag på er! Får väl ta och passa på att tala om hur tacksam jag är för alla er som orkar följa mig här på bloggen och som kommenterar och delar med er. Utan er hade den inte varit någonting! Så massa kärlek till er<3 Det är ju ett sånt sagolikt väder i Stockholm idag så jag tänkte försöka vara ute så mycket som bara möjligt och sen ska jag koka ihop en festmåltid till min man ikväll. Just det, sen ska jag testa ett nytt hårvårdsmärke som heter Continu på salong senare i eftermiddag. Kan vara passande då mitt hår är riktgt risigt just nu haha. Ni ska få ett till inlägg från mig senare och sen tar jag helg. Så puss på er

2 kommentarer

  1. Vad gör du med dina ögonfransar 😍

    1. Susanne Barnekow

      Använder Revitalash Advance Serum:) Det är galet bra! Kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *