CONTINU HAIR CARE

Jag var ju på en hårbehandling i fredags på salong Pure på Linnegatan där jag fick testa flera olika produkter från ett nytt hårvårdsmärke vid namn Continu – som ska säljas exklusivt på Kicks.se. Varumärket är inspirerat från hudvårdsbranschen och innehåller ingredienser som AHA syra, kol och hyaluronsyra. Jag fick testa en djuprengörande AHA-behandling som doftade pepparmint – ett volymgivande schampo, en återfuktande mask och ett reparerande balsam. Jag använde ju inte dom själv i håret så har svårt att säga hur dom kändes men doften var verkligen supergod – kändes lyxig och vuxen. Håret blev verkligen supermjukt, så nöjd med resultatet. Jag ska testa lite på hemmaplan också – dom har bland annat en värmande mask med kol som man ska ha på torrt hår innan tvätt som jag är väldigt nyfiken på. Priserna ligger mellan 180-250 om jag inte minns helt fel. Det kan vara så att maskerna var något dyrare men återkommer med det! Det lanseras på onsdag så från och med dess kan ni hålla utkik:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *