MY PRECIOUS

Good morgon babes! Här har ni dom – superserumen som jag skvallrat om. Jag har faktiskt beställt Active Serum från samma märke också då det också är GALET bra – så det ska ni få en update på senare. Men tänkte börja med dom här! Dom kommer alltså från märket IS Clinical och jag berättar lite mer om respektive produkt nedan, men det som båda har gemensamt är att dom absorberas snabbt av huden och lämnar den tight och glowig. Dom bråkar inte med andra produkter och texturer – här har ni produkter som du kan känna fungerar sekunderna efter du applicerat. Helt galet vad det här vände min hud från att vara oren, rödflammig, yttorr med återkommande finnar – till att bli lugn och jämn.

Om ni orkar söka runt på nätet på dom här produkterna så kommer ni se vilka fina reviews dom fått- verkar ha hjälpt många!

Snart ska ni få en update på Active Serum också så om ni funderar på att köpa något så vänta tills ni läst om det också!:)

Pro Heal Serum Advance
Det här gulfärgade serumet fungerar genom att reparera, skydda och lugna huden och är idealiskt för en försvagad, aknebenägen eller mogen hud. Det innehåller en hög koncentration av C-vitamin som skyddar och boostar huden, medan E-vitamin och olivbladsextrakt lugnar och reparerar. Det innehåller även inkapslad retinol vilket normaliserar talgproduktionen, stimulerar cellförnyelsen samt verkar inflammationshämmande, medan extrakt från svampen grenticka (Polyporus umbellatus) och arbutin har en uppljusande effekt på pigmenteringar. Det finns i två olika storlekar(15 el 30ml) och finns att köpa på Skincity.se. 

PASSAR: Hud som åldrats/skadats av solen. Rosacea eller akne. Torr, känslig och blossande hud.

Hydra Cool Serum
Det här serumet är kalasbra att kombinera med Pro Heal då det ger lite mer fukt och lugnar en torr och irriterad hud samt främjar hudens läkningsprocess. Serumet känns behagligt kylande mot huden och  innehåller hyaluronsyra, Vitamin B5 och Centella Asiatica. Även det här serumet fungerar genom att skydda huden genom antioxidanter.  Passar alla hudtyper, även känslig, irriterad eller acnebenägen hud. Kan kombineras med alla andra serum från iS Clinical för extra fukt.
Det finns i två olika storlekar(15 el 30ml) och finns att köpa på Skincity.se. 

PASSAR: Normal och blandhud och rosacea. Perfekt för att lugna en reaktiv hud.

1 kommentar

  1. Perfekt att du tipsar om produkter för oss med reaktiv hud!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *