WHAT I’M BAKING

Ja hörrni. Då var det min tur, att få meddela världen att jag ska bli mamma. Så läskigt, ofattbart overkligt men samtidigt så naturligt, spännande och alldeles fantastiskt♥ Vem är den här lilla krabaten som ligger och sprattlar obemärkt i min mage? Nu är det bara att hoppas på att allt går som det ska och att jag får träffa det här lilla krypet i slutet av sommaren(fingers crossed). Jag hade ju kunnat vänta med att berätta för er, för det är lite skrämmande att gå ut med det så tidigt som i vecka 13, men det är samtidigt så oerhört svårt att hålla något så stort inom sig – som påverkar hela ens liv och tillvaro. Men nu vet ni, vilket också känns ganska skönt. Jag mådde riktigt dåligt fram till vecka 10 ungefär men är så lättad och glad över att jag äntligen börjar bli människa igen haha. Kommer skriva en massa mer om det här framöver men om ni har några frågor är ni självklart välkomna att ställa dom. Puss på er

13 kommentarer

 1. Åååh stort stort grattis till tillskottet! Håller tummarna för att allt ska gå vägen med lilla krabaten! Kram

  1. Susanne Barnekow

   Tack snälla du, då håller vi dom ihop:) Stor kram S

 2. Oh, vad kul! Stort grattis till dig🤗 Då är det nog hormonerna som gjort din hud känslig senaste tiden😉
  Skönt att du börjar må bättre! Själv mådde jag riktigt illa hela graviditeten, men jag fick min fina belöning sen när hon kom💞

  1. Susanne Barnekow

   Tack snälla Tess!! 🙂 Ja jag vet, hormoner – men har inte kunnat säga något. Har varit så jobbigt X( Ush vad jobbigt att höra men som du säger så känna väl allt värt det när man får sin lilla bebis:) stor kram S

 3. GRATTIS!

  1. Susanne Barnekow

   Tusen tack!:) Kram

 4. Åh grattis till er! <3

  1. Susanne Barnekow

   Tack snälla!:) KrAm S

 5. Stort grattis till er 😍

 6. Åh grattis!! Fick rysningar i kroppen när jag läste för sekunden innan jag såg detta satt jag och tänkte på att jag själv vill skaffa barn snart❤️

 7. Tycker seriöst synd om det eventuella barnet med dig som förälder. Självupptagen, ätstörd, obildad, golddigger, socialt störd och noll djup.

  1. Usch vilken vidrig kommentar! Du , Victoria måste vara en hemsk person. Hoppas du inte tar åt dig Susanne❤️

   1. Susanne Barnekow

    <3 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *