DINNER LOOK

– INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR –

Hej bästa! Här ser ni hur jag såg ut i lördags kväll – ser så cheezy ut på bilderna haha. Det är så sjukt hur ingenting passar längre – har liksom redan vuxit ur min garderob. Mina bröst har verkligen blivit galet stora, för stora, jag vet inte hur jag ska hantera dom haha. Anyways – jag körde en ganska lätt ögonmakeup där jag applicerade en teknik som gör att man får utseendet av större ögon(ni kan hitta min guide till det här(klick!). Annars var min makeup precis som vanligt faktiskt – använde en mineralfoundation från Make The Make och en ny mascara från Idum Minerals som heter LIV. Hittade den inte på någon webbshop än men ska posta den här så fort den gör det. Den är nämligen galet bra!

Om ni har några frågor gällande min makeup så är det som vanligt bara att ställa på!

Just det, mina fina örhängen köpte jag nyss på Na-kds rea för 84kr(!) – dom hittar ni här(klick!). 

1 kommentar

  1. Så vacker du är😊 Du strålar✨

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *