VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kaushik Panchal

Hola amigos! Vilket härligt måndagsväder det är idag! Jag har precis kommit hem från en promenad med en kompis och nu ska jag jobba några timmar. Har haft en väldans mysig helg – min syster har varit här och vi har gått promenader och haft soffmys och sen var jag ute och åt middag med Ida Sofia på nya Zink vilket var härligt. Att få byta ut mjukisarna mot en klänning och dricka alkoholfri öl på restaurang och känna sig lite som vanligt, det var inte fel haha.

BÄSTA PRODUKT
Det får bli en sprillans ny nattmask från Aesop som heter Sublime Replenishing Night Masque. Den är ofantligt härlig och jag har använt den flera kvällar i rad nu. Det är en lätt gelkräm som innehåller vitamin B, C, E och F samt återfuktande och mjukgörande natriumkarragenan, pantenol och squalane. Den fungerar genom att återfukta och stärka huden för en jämnare och vackrare textur och den kladdar inte på kudden. Den har en kylande effekt och doftar örtig av eukalyptus. Otroligt härlig! Ska skriva mer om den i ett separat inlägg men den kommer ut i butik 2 mars.

HÖJDPUNKTER
Allt häng med syrran och middag med Ida Sofia i lördags.

SÄMSTA
De får nog bli så lite som vinden – den var väldans jobbig haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Middagen på Zink! Jag åt gratinerat surdegsbröd med ost, löjrom, kycklingvingar och grillad kronärtskocka. Så himla gott var det och sen drack vi öl på det.

VECKANS LÅT & SERIE
Veckans låt får bli Conversations in the Dark med John Legenden mysig och lugn låt. Den här serien var väldigt konstig och den spårade ur lite på slutet men tycker ändå att den är sevärd – det är en svensk sci-fi serie med Mia Skäringer i huvudrollen som heter Ängelby – finns på Netflix.

VECKANS REFLEKTION
Var bara tvungen att skriva av mig gällande att vissa människor bara verkar vara födda med en inbyggd elakhet. Jag får generellt väldigt lite hat både här och på Instagram(jag har väldigt fina och snälla läsare) men ibland dyker det upp något riktigt rötägg som bara ska slänga skit i avseende av att få mig att må dåligt. Jag har länge försökt förstår mig på dessa ”troll” men kan inte för mitt liv förstå varför man väljer att avsiktligen göra en annan person illa – framför allt en människa som du inte känner eller som på något sätt är en del av ens liv. Mår man bättre när man tryckt på skicka eller? Jag hade personligen mått skit om jag visste att mina ord skulle såra någon annan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *