ACTIVE SERUM


Good morgon babes! Nu kommer äntligen ett separat inlägg om serumenas serum – som är en riktig miracle worker när det kommer till oren och acnebenägen hud – nämligen Active Serum från IS Clinical. När jag använder det så lugnar sig huden på bara ett par dagar. Jag kan till och med känna hur inflammationen lugnar sig bara på ett par timmar, det liksom rensar och lugnar huden på samma gång. Det verkar även genom att reducera fina linjer och rynkor, jämna ut pigmentering, jämna ut och mjuka upp hudens textur samt verka porsammandragande.

Detta kraftfulla och snabbverkande serumet bekämpar alltså akne, hyperpigmenteringar och för tidigt åldrande. Innehållet består av en blandning av naturliga extrakt som hjälper hudens naturliga exfolieringsprocess och har  även en uppljusande effekt vilket jämnar ut hudtonen och minskar synligheten av fina linjer och rynkor. Även fast man kan se en direkt effekt av det så ger det även jättefina resultat vid långvarig användning.

Jag kan ärligt säga att jag aldrig känt en sån effekt av en hudvårdsprodukt tidigare! Så om ni lider av oren, ojämn och aknebenägen hud – testa det här. Det kostar en del men det är så värt det – en ärlig rekommendation från botten av mitt hjärta. Passa om du har väldigt känslig hud dock då den kan vara lite stark. När min hud är bra så sparar jag det i mina gömmor och drar fram det direkt när jag märker att behov uppstår – eller om jag vill att min hud ska vara extra fin inför ett särskilt tillfälle. Det finns att köpa på Skincity och det finns i två olika storlekar(15ml respektive 30ml) – ni hittar det här. 

Vassego!:) 

Som ni ser är konsistensen väldigt tunn, nästan som vatten, vilket gör att den sjuker in väldigt snabbt i huden.  

1 kommentar

  1. Hittills har de tunna serumen funkat bäst för min hy.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *