LÄSARFRÅGA; BEHANDLINGAR FÖR GLOW

På bilden ovan har jag gjort microbotox, tror aldrig min hud varit så fin och slät. 


Angående glow – vill bara höra vilka behandlingar du rekommenderar för jämnare hudton/airbrush effekt utan att huden blir alltför irriterad. Samma med produkter, vilka använder du? Som faktiskt fungerar för att få jämnare hudton/yta och glow.

Hejsan svejsan! Det är en lite klurig fråga att svara på då det är omöjligt att säga om din hud kommer bli irriterad av de behandlingar som kanske fungerat för mig eller någon annan. Så jag utgår på vad som fungerat bra på mig helt enkelt!

När det kommer till behandlingar så tycker jag att den som gett mest långvarig airbrush-effekt är microneedling i kur(antal gånger beror på hur din huds behov och utgångstillstånd) – den arbetar ju på dina porer och här sitter resultatet i länge. Sedan finns det ju fuktbehandlingar som är jättebra så som Profhilo, Infuzion Skinbooster och Mesoduo – dom ger glow, en jämnare hudton och en lätt volym – här skiljer det sig lite på hur långvarigt resultatet är. Microbotox(sprinkles) ger en otroligt fin airbrushad effekt som sitter i under några veckor, tills medlet försvunnit. Och sen har vi Coolifting som är en av mina favoritbehandlingar som ger ett omedelbart lyft och fuktboost fast som gradvis försvinner – den här kan man också göra i kur.Vissa kemiska peels kan ju ge en otroligt fin airbruschad effekt som för mig brukar hålla i några dagar/en vecka, även dessa kan ju göras i kur. Det här tar aldrig slut haha, även radiofrekevens och IPL ger en jättefin effekt på huden, radiofrekevnsen ger verkligen ett lyft och med IPL kan man ju få bort brustna blodkärl och annat som kan göra huden ojämn .

När det kommer till hemmaprodukter så tycker jag att det finns vissa som sticker ut – Active Serum från IS Clinical rensar upp huden och gör den uppstramad och klar. Dermalogicas Daily Microfoliant är också en produkt som man kan använda dagligen som ger en riktigt fin uppljusande effekt och lyster. Sen brukar jag ibland använda syror och två favoritprodukter som gör huden så fin är Liquid Gold från Alpha-H och 2% BHA från Paulas Choice. Sen är det alltid en bra ide att arbeta med någon c-vitaminprodukt om man vill jobba på jämnare hudton och lyster. Det är en djungel av produkter som fungerar superbra och tyvärr kan jag aldrig lova att dom kommer fungera bra på din hud. Om du vill läsa mer om produkterna och behandlingarna jag radat upp så kan du alltid läsa mer på min blogg genom att söka i menyn eller leta bland kategorierna.

Hoppas du hittar något som kan fungera för just dig!

Stor kram S

4 kommentarer

 1. Önskeinlägg: har du några innan och efterbilder på dina fransar (alltså innan du började med serumet du skrivit om i din blogg)? Var dina fransar väldigt långa redan innan serumet? Hur tar du mer hand om dina fransar förutom ögonfransserumet?

  Du har verkligen vackra ögonfransar! 🙂

  Tack på förhand,
  Mvh
  Lina

 2. Tack Susanne 😍😘

 3. Ps. Bb glow – är det en bra behandling ?

  1. Susanne Barnekow

   Hej Estelle! Du kan läsa vad jag tycker om den här: https://www.susannebarnekow.com/category/treatments/bb-glow/

   Kram S:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *