A MESS

OK, ni ser ju vilken kaos det är i min hjärna just nu – skulle publicerat det här i torsdags men glömde trycka på knappen. Så här kommer det några dagar för sent haha. Imorgon ska ni få update som vanligt:)

Förlåt för att det inte blivit så många inlägg om det brukar här på bloggen..fokus har ju legat någon helt annan stans dom här dagarna och just nu måste jag prioritera allt som betalar. Jag är även inne på dag 3 av att ha kissat sönder min nattsömn så är inte superpigg haha. Vi har så mycket att fixa med idag för imorgon åker vi ner till Båstad och tänkte stanna där minst en dryg vecka. Det känns säkrare och skönare för oss att vara där just nu.

Som ni ser håller jag på att sortera och strukturera mina produkter – jag kommer arbeta hemifrån minst ett par veckor så måste strukturera allt material här hemma nu istället för att plocka med allt till kontoret direkt.

Hoppas på att kunna få upp ett till inlägg idag annars ses vi imorrn – puss på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *