VECKAN SOM GÅTT

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Foto: Kaushik Panchal

Hej bästa! Tänk vad hela världen ändrats på bara några veckor – vår verklighet ser ju faktiskt helt annorlunda ut och vår framtid är oviss. Jag arbetar nu nerifrån Båstad och som det ser ut nu så åker vi tillbaka på måndag då vi ska på ultraljudsundersökning i Stockholm. Det är ljuvligt att vara här, solen har lyst på oss varje dag och det har varit så varmt att jag kunnat ligga på altanen i solen. Den här veckan ska ni få lite produktrecensioner och mer skönhetsrelaterat inlägg!

BÄSTA PRODUKT
Jag har fått så ofantligt torr hud på kroppen, framför allt på armarna av någon underlig anledning. Så jag har dragit ned på duschandet till 1gång/dag och smörjer mig som en galning. Har använt en massa olika produkter, som lyxiga oljor etc men det var först när jag köpet en flaska Nivea Rich Body Lotion Nourishing Milk som min hud vände och det tog bara en dag! Den är magisk – sen doftar den så tryggt och gott. Priset ligger på ynka 60kr vilket är galet billigt. Jag köpte min på matbutiken men den finns även att köpa här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Att vi får vara i Båstad, att kunna ta promenader på åsen och få njuta av sol.


Här låg jag i flera timmar och läste…

SÄMSTA
Ja det får väl bli Corona igen.

SMARRIGASTE MÅLTID
Vi hämtade take away från en grekisk restaurang på Vallhallavägen som var supersmarrig – Kouzina heter den och jag tog deras grekiska sallad med fetaost och åt vitlöksbröd till. Så gott!

VECKANS LÅT & SERIE/FILM
Vilken ska få bli veckans låt då…en klassiker som Waiting For a Star To Fall  med Boy Meets Girl – som gör en lite glad i mörka coronatider. Den här veckan får det bli en film istället för serie – vi såg Basic Instint som ju faktiskt är riktigt bra och jag älskar 90-tals viben. Sen är ju Sharon Stone så vacker att man smäller av!

REFLEKTION
Även fast det är mörkt just nu och att det inte bara är sjukdomen som påverkar oss, utan att även ekonomin fått och kommer få ta stora smällar, så försöker jag tänka att det alltid kommer något gott ur allt ont. Jag tror att det här är en välbehövlig ögonöppnare för många människor(inklusive mig själv) som så länge levt på i tron om att ingenting skulle kunna skaka vår verklighet. Att vi måste visa hänsyn och omtanke till varandra, naturen och våra djur. Att allt hänger ihop och att vi kanske måste ändra våra levnadssätt för att vår värld ska kunna förbättras och för att vår natur ska kunna återhämta sig och klara sig på lång sikt. Det är ett tillfälle för oss alla att stanna upp och tänka efter, värdera vad som verkligen är viktigt. Det var oundvikligt att det skulle hända, förr eller senare måste det komma en kris, för det enda vi vet är att ingenting är konstant. Det är min förhoppning i alla fall, att vi kommer ut starkare och bättre på andra sidan, även fast det kommer vara tufft innan vi når dit.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *