SNAPSHADOWS

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Tjohoo, äntligen lite smaskigt beautycontent eller hur?! Jag var bara tvungen att visa er dom här underbara Snap Shadows paletterna från Fenty Beauty – hur fina? Texturen är cremig och superhärlig att jobba med och paletten jag använt till min look är nr5 Peach vilket är den som ligger längst till vänster på bilden ovan. Sen älskar jag hur smidiga och snygga förpackningarna är som även är utrustade med en liten spegel.

Jag tänkte jag skulle försöka mig på en look med pastellerna också men är lite osäker på hur jag ska få dem att passa mig – nåt ska jag väl kunna koka ihop. Det finns totalt 8 olika nyanskombinationer och jag tror att jag hade valt True Neutrals om jag fått välja – den är helt perfekt!

Ni ser swatch på dom här på bilderna nedan – det är alltså nr5 Peach, nr3 Deep Neautrals och nr8 Pastel Frost.

Paletterna kostar 300kr/st och finns att köpa här(klick!). 

1 kommentar

  1. Hej! Å så fint Susanne, de ser underbara ut. Jag tror du hade varit supersöt i pastellerna babyblå och ljusrosa 🙂
    Kram och kärlek i vårsolen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *