EVER. SMOOTH

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

God morgon bästa! Vet ni en sak, idag börjar jag plugga! Eller jag ska genomföra en distanskurs där jag utvecklar mitt skrivande vilket känns så passande just nu, när jobbet saktat ner plus att jag är gravid…ska bli så kul det här känner jag! Roligt att lära sig nya saker när man får applicera dom direkt i sitt jobb också.

Nu till en helt annan sak – ett produkttips som sannerligen gör att håret blir ”ever so smooth”.  Om man har tunt och fint hår skulle jag säga att sprayen gör att håret kanske blir lite väl fint då det blir så glansigt och mjukt att det kan upplevas lite platt. Men för oss med frissigt och torrt hår är det ren magi! Man sprayar i handdukstorkat hår och det aktiveras genom värmen man tillsätter genom en hårfön eller locktång. Doften är som på de allra flesta Kevin Murphy produkter stark men jag gillar den ändå – det känns som att jag varit hos frisören när jag använt den!

Den kostar 289 kr och finns att köpa här(klick!). 

Puss på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *