VANLIGA GRAVIDKLÄDER

Även fast jag varit tvungen att köpa mycket nytt, pga att jag inte får på mig mina vanliga kläder, så har jag ändå försökt välja saker som jag kan ha på mig även efter jag är gravid. Jag har valt ut några godbitar som är fina och bekväma att växa i – vissa kanske har en gräns – vet inte hur stor jag kommer bli och hur det kommer funka sen haha.

Jag börjar från vänster till höger!

Mjuka byxor med resår i midjan från Zara.se – kostar bara 259kr och finns i två andra färger här(klick!). 

Höga briefs från H&M.se – så mjuka och sköna och härligt med lite support vid magen. Tänk på att ta en eller två storlekar större. Även superfina att ha som icke gravid! Ett 2-pack kostar 149kr och det finns även liknande varianter och färger, här(klick!). 

Oversize skjorta från Na-Kd.com – en otroligt mjuk och fin skjorta i oversizemodell som magen kommer får plats i. Så snygg även som icke gravid och perfekt på sommaren till ett par shorts! Kostar 399kr, här(klick!).

Kompressionsleggings från Oysho – mina favoritträningstights sedan länge! Men har märkt att dom även är perfekta som gravid. Kommer antagligen inte fungera längre fram när magen blivit stor men är så bra än så länge. Ger ett fint stöd för benen också och är lagom tunna. Kostar 399kr, här(klick!). 

Klänning från Na-Kd.com – en sagolik klänning som är så skön och designen tillåter en stor och växande mage. Lika fin på fest eller bröllop som till vardags med ett par sandaler. Har köpt i flera färger! Kostar 599kr, här(klick!). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *