MISSHA SUN MILK

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-


God morgon babes! Alltså, sol ännu en dag, så ofattbart härligt! Även fast det inte är så varmt än så blir man ändå påmind om att det snart kommer en säsong där det blir extra viktigt att använda solskydd! Och det har börjat trilla in lite nyheter som jag tänkte lyfta kontinuerligt här i bloggen – det här är en produkt som jag tror skulle passa de flesta – kanske inte den allra torraste huden men då kan man ju bygga med en annan produkt under. Den är nämligen superlätt och ger ett långvarigt och högt solskydd på 50+.

Den är svett- och vattenresistent och long-lasting och lämpar sig perfekt för utomhusaktiviteter eller vattensporter. Den ska även motverka att huden blir oljig i fuktiga och varma miljöer. Sen innehåller det 7 olika orientaliska teextrakt som skyddar huden!

Den blir semimatt på huden vilket jag personligen uppskattar då jag avskyr när det känns kladdigt och glansig. Man vill liksom känna att det stannar på huden.

Water Proof Sun Milk kostar 240kr vilket är ett bra pris för den här dryga och ljuvliga produkten!

Finns att köpa här(klick!). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *