HUR NI HITTAR

Ps. videon har inte ett smack med inlägget att göra haha. Tyckte det såg så tomt ut bara. 

Hej bästa! Hoppas att ni mår ok? Vi har det väldigt bra här i Båstad, är ute i naturen hela tiden och jag har fått så mycket jobb gjort. Jobbar otroligt bra här faktiskt vilket är underbart. Plugget har börjat nu också så jag har att göra! Vi åker upp på måndag igen och stannar i stan i ett par dagar(ska ju göra stora ultraljudet på tisdag vilket jag är väldigt spänd över) och sen åker vi ner igen på torsdag eller fredag – självklart är vi otroligt noga med våra försiktighetsåtgärder och det sista vi vill är att bli smittade eller sprida smitta på något sätt.

Nu till något annat som jag tänkte ta upp – det är inte det att jag inte älskar att svara på era frågor för det gör jag verkligen och jag vill att ni ska fortsätta med det – men jag märker att det är ofta som jag får frågor om behandlingar etc som jag skrivit om och har egna kategorier om på bloggen. Om man inte hittar det i kategorierna så kan man faktiskt söka på ord bredvid menyn vilket är supersmidigt. Tänkte bara säga det så hittar ni lättare! Och sen tänkte jag passa på att fråga om jag kan göra bloggen tydligare på något sätt, ändra menyer eller likande? Så ni känner att trivs och hittar här:)

Det var bara det, snart ska ni få en rolig produktrecension så håll utkik!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *