PRIMING OIL – GLOW BOOSTER

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

  Här har ni en nyhet som ger huden en riktig glow-boost! +C VIT Priming Oil har en lättabsorberad trippel-formula som är som en mix mellan ett lätt serum och en olja – på min hud måste man vänta lite innan den absorberats ordentligt men den gör huden väldigt glowig, återfuktad och mjuk. Perfekt att använda som en glow boost innan foundation och jag tänker man kanske till och med kan mixa i ett par droppar i sin basprodukt om man vill ha ett mer dewy resultat?! Formulan är vegansk och innehåller vitamin-C, gurkmeja som skyddar och morotsolja som slätar ut och återfuktar.

En superfin produkt för alla som vill ge sin hud lite extra kärlek och glow!

Den kostar 379kr och finns att köpa här(klick!). 

Ps. Så sjukt att det är fredag idag, dagarna flyter verkligen ihop nu, men ha en fantastisk helg mina bästa så ses vi i nästa vecka! 


Resultatet – glowig men inte glansig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *