SUNDAY RILEY

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Det var ganska nyligen jag blev introducerad för märket Sunday Riley men efter att ha testat dom här två oljorna är jag helt såld! Som ni ser har dom en ganska stark färg som försvinner vid applicering – men det gör ändå något för användarkänslan tycker jag.

I Sunday Rileys lyxiga produkter har man kombinerat avancerade aktiva ingredienser och renade botaniska ingredienser och dom har verkligen ett annorlunda uttryck och känsla. Jag har kärat ner mig helt i Luna men jag skriver mer om respektive produkt nedan!

Luna Sleeping Night Oil, 1250 kr, här(klick!). 
En blåfärgad olja med retinolkomplex och eteriska oljor som gör huden fylligare samtidigt som utseendet av rynkor, hudrodnad och grova porer minskas. Man använder den nattetid och jag brukar personligen bygga på med fukt under och sen packar jag in allt med den här. När jag vaknar på morgonen är huden så jämn och len! Jag har läst på en del om den på nätet och den har många fans när det kommer till effekt – men många verkar ogilla doften. Jag däremot, älskar den! Den känns lugnande och örtig. Jag tycker man ser effekt av den här bara efter en natt – jag kör dock inte varje natt – kanske 3-4 nätter/veckan.

U.F.O Ultra Clarifying Face Oil, 980 kr, här(klick!).
Det här är en snabbabsorberad, klinisk, torr olja som rengör igentäppta porer, behandlar och förebygger acne, minskar fina linjer och rynkor samt gör huden klarare och smidigare. Den innehåller 1,5 procent salicylsyra som rensar upp, tea tree-olja och svart kumminfröolja verkar rengörande, hexylresorcinol och lakrits bleker gamla acneärr och ger dig en jämnare hudton medan kamamomill- och neroliolja lugnar stressad hud. Salicylsyrans eventuella uttorkande effekter balanseras av mjölktistel- och gurkfröolja. Som ni här är det en riktig power-blandning för oren hud! När huden är fet och oren backar man ju lite när man tänker på att använda olja men huden gillar den här så mycket. Jag är dock försiktig med att använda både den här och Luna ihop då även retinolen fungerar bra på förstorade porer och oren hud. Även den här produktens doft har kritiserats men jag gillar den starkt även i detta fall. Den är grön i färgen och går att använda både på dagen och natten!

6 kommentarer

 1. Hej Susanne! Tack för en bra blogg! Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har precis fått veta att jag är gravid och är superglad för det. Dock precis innan jag skulle göra botox som jag längtat efter ett bra tag 😅 Avbokade såklart min tid men nu undrar jag om du har tips på annat man kan göra för att få något slags lyft som man kan göra som gravid? Kram!

  1. Susanne Barnekow

   Hej Emma! Tack snälla och tack själv för att du läser:) Det är precis som med mig, hade till och med dragit ut på det i två månader så kändes lite snopet men det har faktiskt fungerat superbra än så länge med bra hudvård och behandlingar. Jag har ju dock en fet hud som lätt blir oren och det var något jag märkte när botoxen gick ur – att jag fick en massa orenheter som ploppade upp – botoxen har haft väldigt bra effekt på porer och orenheter på min hud. Jag gör så att jag skriver ett svar på bloggen – det är enklare att länka och skriva där. Så håll utkik! Och grattis till graviditeten:) Kram S

 2. Hej Susanne:)
  Jag undrar vilken vilka behandlingar som är bra eller funkar ifall jag vill ha en liftning effekt
  Utan att använda massor av fillers?
  Säg ett ansiktlyft utan OP då jag bara är 31:)
  Men känner att det liksom hänger

  1. Susanne Barnekow

   Hej Sonja! Jag har besvarat din fråga på bloggen nu så hoppa in och kika där:) Kram S

 3. Blir sugen att testa Luna, allt med retinol tackar jag ja till!

  1. Susanne Barnekow

   Den är magisk!:) x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *