VECKAN SOM GÅTT

Foto: Kaushik Panchal

Hola amigos! Idag kör vi tillbaka till Stockholm för att närvara på stora ultraljudet imorgon – är faktiskt lite nervös. Hoppas att allt ser ut som det ska – fick för mig att jag kände något i magen igår och förrgår kväll, vilket är så roligt, längtar tills jag får känna mer! Utöver det har vi några jobbsaker att fixa och sen åker vi tillbaka ner till Båstad igen. För er som tycker att det är oansvarigt att vi reser så kan vi intyga att vi är så försiktiga som man bara kan bli och reser isolerat i vår egna bil – jag är ju själv orolig för att bli smittad så vi håller oss på avstånd från andra människor. Än så länge är vi ju även helt symptomfria!

BÄSTA PRODUKT
Det får bli min olja från Sunday Riley som heter Luna Sleeping Night Oil – den innehåller retinol och gör att man vaknar med en babylen hud på morgonen. Jag ska lägga upp ett separat inlägg om den här senare idag så håll utkik! Om i är alldeles för nyfikna kan ni läsa mer om den här(klick!) så länge.

HÖJDPUNKTER
Båstad, sol, promenader och att jag börjat plugga! Just det, sen har jag kunnat köra 3 korta styrketräningspass och två gravidyogapass också – de flesta utomhus i solen vilket har varit magiskt!

SÄMSTA
Även denna vecka är det Corona som tar förstaplatsen!

SMARRIGASTE MÅLTID
Vi gjorde fish-tacos i veckan där jag använde salladsblad istället för bröd och Teddy gjorde världens godaste sås med koriander, citron, persilja och lite majonäs. Vi använde frysta crispy fiskfiléer(som vi tillagat så klart), sallad, tomat, gurka, ananas och jalapenos. Dog, så gott!!

VECKANS LÅT & SERIE/FILM
Vilken ska få bli veckans låt då…det får bli Say So med Doja Cat – så bra! Serie får bli West World HBO som kommit ut med en säsong 3 nu – den är ju galet spännande!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *