FAVORITER JUST NU

Jag har fått lite frågor om att jag ska visa upp mina favoritprodukter just nu och jag gjorde en liten video på min hudvårdsrutin. Ber om ursäkt för kvalitén här alltså, så hackigt och när jag blir nervös så säger jag fel, sluddrar och hmm hela tiden haha. Det blir som sagt lite hackigt ibland så om det är något som inte når fram ordentligt får ni säga ifrån. Om ni vill att jag ska lista produkterna i videon så får ni hojta till så gör jag ett separat inlägg med dem:)

5 kommentarer

 1. Kul med video! Jättegärna en produktlista. Lät som att det var en hel del intressant där 😊

  1. Susanne Barnekow

   Hej Camilla, vad roligt att du tycker det! Ska göra fler framöver! Absolut, produktlista coming up:) Kram S

 2. Varför pratar du tillgjord Stockholmsdialekt när du är från Skåne? Är det för att matcha dina plasttuttar och allt annat som är fake?

 3. Hej! kan inte du snälla berätta vad du har för smink i videon? var kommer dina ögonskugga ifrån? så fint!

  1. Susanne Barnekow

   Hej A! Så klart, min ögonskugga kommer från Maria Åkerberg och nyansen heter Shiney Amber – en gammal favorit som är så fin! Kram S:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *