LÄSARFRÅGA; HUDVÅRD UNDER MAKEUP

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Hade tyckte det var kul om du även listade vilka hudvårdsprodukter du använt under makeupen!

Hej bästa! Så klart jag kan lista dom! Jag tetsar ju så mycket nytt hela tiden men det som jag i regel använder på dagen är en toner, mitt The Ordinary Argireline Solution 10% sedan ett antioxidantserum och därefter ett solskydd. Det jag använde just denna dag är följande:

Cliniccare, EGF Pure Liquid Moisturizer är en reparerande och lugnande, antioxidantrik toner för en känslig hud med tilltäpptheter. Innehåller en hög halt lågmolekylär hyaluronsyra som kan absorberas av huden och fylla på fuktreserverna på djupet.

The Ordinary Argireline Solution 10%(99kr, (klick!)som är en patentskyddad lösning av ett peptidkomplex som heter Acetylhexapeptid-8. Studier har visat att ARGIRELINE™ förbättrar utseendet på ansiktsområden som är benägna att utveckla dynamiska veck, inklusive runt ögonen och i pannan.

Ole Henriken Banana Bright Vitamin C Serum(775 kr(klick!) är ett helt nytt serum som jag testar just nu – fantastiskt, väldoftande serum som ger massor av glow. Innehåller 15% C-vitamin, 5% PHA- och hyaluronsya. Mums för huden!

EVY Daily Defence Face Mousse spf50 (239kr, klick!)  är en lätt mousse som ger en perfekt bas för makeup och tillför massa fukt och lyster till huden. Jobbar även på att stärka hudens skyddsbarriär och förebygger tidiga ålderstecken och pigmentfläckar.

Det var dom produkter jag använde under makeupen den här gången! Hojta om du skulle ha några andra frågor:)

Puss o kram

2 kommentarer

  1. Hej! Har du märkt av någon effekt på argerline? Och vart applicerar du den? I hela ansiktet eller bara vissa partier?

    1. Susanne Barnekow

      Hej Lina, jag har ju inte gjort botox på snart 9 månader och har har än så länge inte fått några uttrycksrynkor – så tror faktiskt att den har effekt. Jag har inte vågat sluta med den så vet inte hur det hade varit om jag inte använt den – läst på en del på nätet och det verkar som att många upplever att den har jättefin effekt. Jag applicerar i pannan och runt hela ögonområdet och över nasolabialvecken. Den kostar ju väldigt lite så värt att testa:) Stor kram S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *