BACK HOME

Hej bästisar! Skulle skriva till er här igår men fick en bajsmacka med jobb precis innan vi skulle åka så hann inte..:/ Men nu är vi tillbaka i ett soligt Stockholm vilket är väldigt skönt. Min man blev ju frisk för ett par dagar sen också så han kunde köra hela vägen vilket var uppskattat av ett trött preggo haha. Den här gången är det faktiskt riktigt skönt att vara hemma och ser fram emot att sätta tänderna i alla skönhetsnyheter som trillat in medan vi varit borta. Jag har fortfarande inte fått några symptom så hoppas och ber att det håller i sig – drömmen hade varit om man var immun eller att jag har fått det utan att få symptom. Men nu lär jag väl få det ordentligt bara för att jag jinxat det så här haha. Ni ska få ett inlägg till innan dagen är slut så håll utkik:) Puss på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *