VECKAN SOM GÅTT

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Foto: Kaushik Panchal

Hej bästa! Alltså, det är så härligt att vara tillbaka i Stockholm. Att ha sin egen garderob och hem – börjar bli riktigt sugen på att fixa och ordna här hemma också så jag tänkte påbörja projekt med att måla om en pall(som jag målat om fel tidigare så färgen åker av) och vårt vackra antika skåp som vi har i barnrummet. Sen vill jag börja inreda barnrummet också – har lite idéer. Om ni har någon bra inspiration skulle jag bli jätteglad för tips:)

BÄSTA PRODUKT
Min värmeskydds-spray från Kerastase nya linje Genesis. Håret blir så återfuktat, glansigt och mjukt och formulan är framtagen för att skydda ett försvagat hår och motverkar att hårstrån brytas av. Sen doftar det underbart! En ny favorit i badrumsskåpet! Kostar 375 kr och finns att köpa här(klick!). 

HÖJDPUNKTER
Att jag haft en underbar helg där jag fått hänga med både syrran och min bästis Ida Sofia. Vi åt en supergod frukost på Diplomats, Butiken, både fredag och lördag och satt utomhus i solen.

SÄMSTA
Ja men Corona får väl ta förstaplatsen den här veckan också!

SMARRIGASTE MÅLTID
Det blir lätt…pizzan från Gröne Riddaren som vi åt i torsdags när vi kom fram till Stockholm. Vi hade inte ätit någon ordentlig lunch i bilen så var otroligt hungriga när vi kom fram och det smakade som en bit av himlen.

VECKANS LÅT & SERIE/FILM
Vilken ska få bli veckans låt då…det får bli en klassisk låt den här veckan Dance For Me Mr Wallis med Abel Korzeniowski – så vacker att man smäller av. Ha den här i lurarna och ta en promenad i naturen. Serie får bli en som vi såg för ett tag sedan True Detective på HBO – vi har bara sett första säsongen så vet inte hur de andra är, den är lite seg i början men blir otroligt spännande och sen älskar man ju Woody Harrelson och Matthew  McConaughey.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *