WET n WILD NEWS

-INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-

Hej babes! Alltså hormonerna i min kropp just nu haha. Igår fick jag kancellera halva dagen för att jag överansträngt mig – så svårt att veta hur mycket man klarar av för det är så himla olika från dag till dag – och idag vaknade jag upp med ilskan från helvetet. Jag är så arg och irriterad på allt att jag skulle vilja isolera mig i en stuga i skogen och inte behöva se en enda människa haha. Känner mig så ful och hemsk och ja..ni vet, typiska PMS känslan. Får hoppas att det blir bättre under dagen.

Nu till något annat som faktiskt är lite ljusare – nämligen att det trillat in lite fina smink-budget-nyheter från Wet n Wild! Deras nya foundation Photo Focus Dewy Foundation är favoriten, så himla fin produkt! Men jag har även testat Megaglo Blushlighter som är magisk och en ögonskuggspalett Color Icon Eyeshadow 10.Pan Palettes Den – skriver lite mer om dem nedan!Color Icon Eyeshadow 10.Pan Palettes Den är en fin palett med skuggor i starka pigment. Nyanskombinationen jag har använt heter My Glamour Squad. Den kostar bara 99kr och finns att köpa här(klick!). 


Megaglo Blushlighter har så starka pigment och jag älskar hur man kan blanda dem med den guldiga högst upp på kindbenet och låta den peachiga nyansen ta plats på kinderna. Nyansen heter After Sex Glow. Den kostar bara 75kr  och finns att köpa här(klick!). 


Ovan ser ni nyanserna Nude Ivory och Medium Dark. 


Så sparar vi det bästa till sist! Photo Focus Dewy Foundation har en lätt konsistens som samtidigt täcker bra, om man vill ha lite extra täckning kan man köra 2 lager – jag har bara använt ett på min bild ovan dock och nyansen är Nude Ivory. Den är egentligen ett snäpp för ljus för mig men funkar ändå med lite solpuder. Den ger verkligen lyster och återfuktning till huden, utan att för den delen glida runt på huden. BIG LIKE på den här! Sen kostar den bara 99kr, vilket är galet billigt för en så pass fin produkt. Finns att köpa här(klick!). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *