♥OVER AND OUT♥

Hej mina älskade vänner! Jag har en lite tråkig nyhet…men det är något som jag känt kommit närmre och närmre den senaste tiden. Jag gjorde en liten film som jag delat på Instagram – där ni kommer kunna hitta mig framöver. Bloggen här kommer tyvärr inte uppdateras mer (tillsvidare) men den kommer ligga kvar så ni kan hitta tillbaka till all info. Sen får jag tacka alla er som varit trogna läsare – ni betyder så mycket för mig och har varit ett så himla fint stöd. Jag finns som sagt forfarande kvar på Instagram så jag är inte helt borta:) Massa pussar, kramar och kärlek till er ♥

3 kommentarer

  1. Hej! Förstår dig även om jag kommer att sakna dina inspirerande inlägg och tips. Tack för dem! Önskar dig all lycka i dina fortsatta äventyr.
    Kram på dig!

  2. Jag förstår dig, men så tråkigt. Tycker dina rekommendationer är de bästa! Följer dig på Instagram iaf! 🥰

  3. Jättetråkigt att höra, men du ska ju så klart göra det som känns rätt för dig. Ta hand om dig och lycka till med graviditeten!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *